Bauhaus

WINDOW INSTALLATION FEATURING AN ALIGNED SERIES OF GEOMETRIC ELEMENTS DESIGNED FROM SCRATCH: A BICOMPARTMENTAL METALLIC STRUCTURE AND THE NEON SHOE DISPLAY.

ITS STRUCTURES AND SHAPES RELATE TO CONSTRUCTIVISM BY USING ONLY STRAIGHT LINES AND NEUTRAL COLOURS TO HIGHLIGHT THE CLIENT'S FOOTWEAR COLLECTION.

Creative Direction: ja! studio
Client: Loreak Mendian
Design and Production: Diana Gorostidi & Ana Sistiaga Architects
LOCATION: DONOSTIA-SAN SEBASTIÁN


Photo: Floro Azqueta

Bauhaus
Bauhaus
Bauhaus
Bauhaus
ja-studio-lau ja-studio-lau ja-studio-lau ja-studio-ura ja-studio-lau ja-studio-ura ja-studio-aperture ja-studio-viking ja-studio-reebok ja-studio-mugaritz ja-studio-basque-marine-heritage ja-studio-karramarro ja-studio-haritu ja-studio-bloom ja-studio-martin ja-studio-toast-lm ja-studio-k ja-studio-hand-glider ja-studio-10 ja-studio-matxinbarrena ja-studio-fishing-for-compliments ja-studio-pelotari ja-studio-whale ja-studio-window-cleaners ja-studio-fashionista ja-studio-bomb ja-studio-viking ja-studio-loreak ja-studio-nationale-nederlanden